Om Takcentrum

TC_kvalite-rakt-igenomKompetens, förtroende och förståelse är grunden för vår framgångsrika historia. Individuell och personlig service, och snabb och flexibel orderhantering är Takcentrums tradition som vi lever med varje dag.

För att säkerställa det som är värdefullt för dig, levererar vi endast kvalitetsprodukter för tak och taktäckning. Tack vare senaste tillverkningstekniken och fullständig kvalitetskontroll av råvaror genom hela produktionsprocessen, erbjuder vi produkter med jämn kvalitet på en hög nivå hela vägen.

Erfarna yrkesmän uppskattar den långa livslängden och höga funktionaliteten som Takcentrums produkter står för. I kombination med våra tätskiktsgarantier som följer med våra tätskikt är det en trygg affär för både yrkesman och fastighetsägare.

På Takcentrum vill vi göra ditt dagliga arbete så lätt och framgångsrik som möjligt. Därför, förutom kvalitetsprodukter för takläggning, erbjuder vi också en individuell och personlig service för ett smidigt genomförande av era projekt i alla led.

Vårt fokus är kvalité. Idag erbjuder vi den svenska takmarknaden ett enastående och slagkraftigt produktprogram som står sig högt på marknaden. Vi representerar några av världens ledande tillverkare av takmaterial.